Workshop

Een gezellige leerzame avond bij      Slagerij van der Zon

Hebt U zin in een gezellige, leerzame avond onder het genot van een net bereid stukje vlees en een drankje?

Ook bij ons is dat mogelijk!

In september 2012 zijn wij begonnen met het geven van workshopavonden in onze slagerij. Inmiddels hebben wij al meerdere succesvolle avonden achter ons met de meest uiteenlopende groepen. Bedrijven in hun uitstapje, sportploegen als teamuitje maar natuurlijk ook kookclubs die benieuwd zijn waar hun stukje vlees eigenlijk vandaan komt. Ook als individu is het bij ons mogelijk een workshopavond bij te wonen.

Hoe ziet zo'n avond er uit?

19.00 uur    we beginnen de avond met een heerlijk stukje breekbrood, belegd met een   
                   ovenwarm stuk vlees en een drankje, genoeg als avondmaaltijd 
19.30 uur    de slager start met de verwerking van het rund, tijdens het uitsnijden    
                   geeft hij uitleg over de verschillende delen van de achtervoet en is er ruim 
                   de tijd  om al uw vragen te beantwoorden
21.30 uur    einde van de workshopavond, de hakblokken worden geschrapt

Hoe gaat het in zijn werk?

 Als U met een groep van minimaal 8 personen komt,
kunnen we in overleg een datum prikken en het soort vlees waarover U uitleg
wilt hebben, varken, lam of rund
. We laten zien waar de lamscoteletjes zitten en
snijden een lamsbout uit, of waar komt de biefstuk vandaan en de zijlende?
Komt U met een kleinere groep of alleen, dan kunt U bij een open avond aansluiten.
De eerstvolgende open avond is één van deze data:
woensdag 12,19 of donderdag 13, 20 februari 2020  
 
De kosten zijn €40,- per persoon, er zijn bij ons ook                            
cadeaubonnen voor een workshop verkrijgbaar!
 
 klik hier voor de verhalen over de workshopavonden. 

Wij hopen graag U een keer op een van onze workshopavonden te zien.

Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen

Slagerij van der Zon
071-5121576

info@slagerijvanderzon.nl

 

 

DongIT