Uw winkelwagen is leeg.
0 Items | €0.00 |
Hebt U zin in een gezellige, leerzame avond onder het genot van een net bereid stukje vlees en een drankje?
Ook bij ons is dat mogelijk!
In september 2012 zijn wij begonnen met het geven van workshopavonden in onze slagerij. Inmiddels hebben wij al meerdere succesvolle avonden achter ons met de meest uiteenlopende groepen. Bedrijven in hun uitstapje, sportploegen als teamuitje maar natuurlijk ook vrienden/vriendinnen, kookclubs die benieuwd zijn waar hun stukje vlees eigenlijk vandaan komt. Ook als individu is het bij ons mogelijk een workshopavond bij te wonen.
19.00 uur we beginnen de avond met een heerlijk stukje breekbrood, belegd met een ovenwarm stuk vlees en een drankje, genoeg als avondmaaltijd 19.30 uur de slager start met de verwerking van het rund, tijdens het uitsnijden geeft hij uitleg over de verschillende delen van de achtervoet en is er ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden 21.30 uur einde van de workshopavond, de hakblokken worden geschrapt
klik hier voor de verhalen over de workshopavonden.
Wij hopen graag U een keer op een van onze workshopavonden te zien.
Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen