Bavette (Vinkelap) |
€3.30- 100 gram |
|
Braadlappen mager: bloemstuk, schoudermuis, sucade, fijne rib |
€3.00- 100 gram |
|
Braadlappen voor de hutspot, klein randje vet, ev. alvast gesneden |
€2.80- 100 gram |
|
Côte de boeuff |
€5.00- 100 gram |
|
Entrecôte |
€4.80- 100 gram |
|
Haasbiefstuk |
€7.00- 100 gram |
|
Kogelbiefstuk |
€5.00- 100 gram |
|
Longhaas (onglet) |
€3.30- 100 gr |
|
Mergpijp |
€1.00- per stuk |
|
Ossenstaart |
€2.00- 100 gram |
|
Rib eye |
€5.00- 100 gram |
|
Riblap |
€2.50- 100 gram |
|
Rosbeef |
€4.00- 100 gram |
|
Runder schenkel |
€2.00- 100 gram |
|
Runderburger |
€2.50- per stuk |
|
Rundergehakt |
€1.60- 100 gram |
|
Runderrollade gaar |
€3.00- 100 gram |
|
Runderrollade rosé |
€4.00- 100 gram |
|
Rundvlees alvast aan stukjes gesneden |
€2.50- 100 gram |
|
Soepvlees mager |
€1.80- 100 gram |
|
Staartstuk, Picaña |
€4.50- 100 gram |
|
Stooflappen, doorregen |
€2.20- 100 gram |
|
Sucade om te bakken |
€3.30- 100 gram |
|
Sucadelappen, braden |
€3.00- 100 gram |
|
Tartaar |
€2.00- 100 gram |
|
Zijlende |
€5.00- 100 gram |
|