Bestelinformatie

Bestelling plaatsen

Sinds november 2010 is het mogelijk om via internet een bestelling te plaatsen. U ben van harte welkom om deze op te komen halen, maar als u het fijn vindt komen wij uw bestelling ook graag even brengen. Ook is het mogelijk om de bestelling op een ander adres af te laten leveren: bij de kinderopvang of op kantoor.  

Via de productenlijsten selecteert u het gewenste product en voegt u dit toe aan uw winkelmandje. Uiteraard kunt u uw bestelling ook veranderen, een verkeerde keuze kunt u later nog verwijderen. Er wordt een geschat totaalbedrag weergegeven, aangezien wij alles wegen kan het eindbedrag verschillen.

Ophalen van de bestelling

Wanneer U ervoor kiest om de bestelling op te halen, plaats uw bestelling voor 22.00 uur 's avonds, en de volgende dag kan vanaf 11.00 uur de bestelling worden opgehaald. 
(Graag vernemen wij in het opmerkingenveld op welke tijd U ongeveer van plan bent om de bestelling op te halen)

Bezorgen van de bestelling

Als U liever wenst dat we het bij U thuis bezorgen, dan kunnen wij op woensdag, donderdag of vrijdag bij u langskomen. Momenteel bezorgen wij al in:

Oegstgeest / Warmond /Voorschoten / Leiden / Leiderdorp / Noordwijk / Rijnsburg / Sassenheim

(Graag vernemen wij in het opmerkingenveld of wij tussen 14.00 en 17.00 uur OF  tussen  19.00 en 21.00 uur kunnen bezorgen ! En als u een ander afleveradres wenst dan ook hier vermelden !)

Heeft U vragen of nog aanvullende opmerkingen, dan kunt U altijd contact met ons opnemen.

Alvast dank voor uw bestelling.

Slagerij van der Zon

DongIT