Workshop As woensdag 2de persoon gratis

Fricandeau, karbonade en speklap, waar komt het vandaan ? 

Gezien in De Telegraaf ! "Ah daar zitten de spareribs !!!"

Enige tijd geleden was TV WEST aanwezig bij een van onze workshops, klik hier voor de video.

Workshop "Hoe verwerkt de ambachtelijke slager een half varken"
Om verwarring te voorkomen (Kijkshop, de slager snijdt de aanwezigen kijken en mogen alle vragen stellen)

Eerstvolgende mogelijkheden voor de workshop: 

Wij zijn op zoek naar een volgende datum ! Kies een dinsdag woensdag of donderdag en wellicht kiezen we die als volgende datum !!! Liefst per mail info@slagerijvanderzon.nl

Heeft u intresse, stuur dan een mail naar info@slagerijvanderzon.nl

Heeft u een gezelschap wat liever samen wil komen dan kan dat ook, vanaf 11 tot 16 personen kunt u zelf een datum en dag kiezen.

19:00 uur: Start van de workshop met een drankje en hapjes, voldoende voor een avondmaal.

19.30 uur: Start verwerking van het varken door de slager. Tijdens de verwerking zullen wij uitleg geven en alle vragen zo mogelijk beantwoorden.

21.30 uur: Einde workshop

Kosten: € 40,- p.p. (Ook mogelijk om een tegoedbon kado te geven ! Stuur een mail voor meer informatie)

Opgeven kan via info@slagerijvanderzon.nl of via een bericht op de site.

Met vriendelijke groet.

Daan van der Zon
0621258670

DongIT